Visar företag inom branschen Handel; reparation av motorfordon och motorcyklar / Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater

Här hittar du totalt 4 verksamheter i Vetlanda kommun som jobbar i branschen specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater. Tänk på att vissa företag/verksamheter kan vara verksamma inom flera branscher och visas på andra sidor runt om i katalogen. De är även uppdelade på max 25 företag per sida för bättre översikt.


1. Annikas Symaskinservice

Jobbar inom specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård. Nävelsjö-Lida 1, Vetlanda.


2. Candela

Jobbar inom specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, specialiserad butikshandel med belysningsartiklar, uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk. Bergsgatan 10, Vetlanda.


3. Johanssons Mekaniska Eftr Hed AB

Jobbar inom specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater. Östra Nygatan 5, Vetlanda. Har 5-6 anställda.


4. Symaskinsbutiken i Vetlanda

Jobbar inom specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater. Hjältaryd Ollagård 3, Myresjö. Har 1-2 anställda.


Dags för ny hemsida?

Ska du skaffa ny hemsida
för ditt företag?

Kontakta då Emnia Web Studio.
Ring: 0731-002136
Besök: www.emniawebstudio.com

Verksamhetsbrancher

Jobbar du med tider? Håll koll på dina jobbade tider med Jobbtimmar.se! Perfekt för hantverkare!

Nu även demo direkt på sajten!

Varför vara med?

Att synas på webben  är viktigt för alla företag och speciellt för ditt företag. Vi visar endast lokal information om företag i Vetlanda kommun. Många uppskattar att endast leta efter sådant man kan tänkas behöva.  

Skrivet av oss...

Intressanta länkar: